Video

Waar fotografie als het ware stopt, gaat video verder. Het begon tijdens mijn studie Communication & Multimedia Design waar we een commercial moesten maken voor een fiets. Vanaf dat moment begon ik mijzelf te verdiepen met als resultaat een korte speelfilm, promotievideo’s, sfeercompilaties en een uitdagende baan bij Photofacts Academy waar ik verantwoordelijk ben voor de videoproducties.

Het Geheim van Bram

In 2011 begonnen we aan een avontuur om nooit meer te vergeten. Het creëren van een korte speelfilm met als onderwerp pesten. Met momenteel meer dan 690.000 views en 2.000 reacties is de film nog steeds actueel.

International Business College

Het International Business College (IBC) is een uitdaging voor de middelbare scholier: haal jouw diploma binnen 80% van de reguliere tijd en in de overige 20% volg je een geheel ander programma waarin ondernemendheid centraal staat.

Photofacts Academy

Photofacts Academy is een online leeromgeving voor de beginnende tot aan de professionele fotograaf. Met een continu groeiende cursusaanbod is er voor ieder wat wils. In de maand september kwam de cursus Woningfotografie online.